Kezdőlap Berendezések Cégünkről Kapcsolat  
     

 

Egy másik, a cégünk által képviselt igen figyelemre méltó eljárás az iparban alkalmazott folyadékok tisztítása (hűtő-kenő emulziók, olajok, erősen szennyezett tisztítószerek) olyan módon, hogy a szennyeződés eltávolítására filtert nem használunk. A folyadékok tisztításával nagyban növelhető az alkalmazott vegyszerek élettartama, ami nem csak a környezetünket óvjuk, hanem a költségek is nagyban csökkenthetőek.

              

Hordozható és központi rendszerre csatlakoztatott emulziótisztítók.

Tehát cserélendő vagy bármilyen filter nélkül kiválasztható minden úszó-, ülepedő szemcse, fémforgács vagy olaj, amivel az alkalmazott folyadék élettartama nemcsak nagyban növelhető, de szinte végtelen is lehet, miáltal az ártalmatlanítás költségei minimalizálhatóak (csak a kiválasztott szennyeződés elszállítása szükségessé). A mozgatható vagy fixen telepített folyadék tisztítógépek alkalmazásakor nincs szükség leállásra, kézi tisztításra vagy kádcserére, megszűnnek a szennyezett emulziók által keletkező kellemetlen szagok és bőrirritációk is.

A központi rendszerek teljesen automatikusak, kézi beavatkozást nem igényelnek. Az ilyen hűtő-kenő emulziók tisztítását bevezető cégek általában 2 éven keresztül alkalmazzák ugyan azt a feltöltést és csak a kihordott anyagot szükséges pótolniuk!

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ipari folyadékok tisztítása, kérjük lépjen kapcsolatba cégünkkel!

 

Æ mosóberendezések

 

Æ ultrahangos kádak

 

Æ nedves-szemcseszórók

 

Æ (száraz) szemcseszórók

 

Æ hordozható szemcseszórók

 

Æ folyadék tisztítóegységek

 

Æ vízfüggöny tisztítás