Kezdőlap Berendezések Cégünkről Kapcsolat  
     

 

Cégünk a mosó és zsírtalanító berendezések területén különösen széles választékkal áll az érdeklődök rendelkezésre, melyek elsősorban felépítésűkben különböznek:

- mosókamrák (kosárba helyezett alkatrészek szórása)

- mosókabinok folyadék áramoltatással és kosárforgatással

- tisztítóalagutak (átmenő rendszer)

- egyedi tervezésű berendezések

A tisztítási eljárás mindegyik felépítésnél általában vizes bázisú folyadék emelt nyomású szórásával vagy ugyanilyen folyadék elárasztásával történik, de kínálatunkban megtalálhatóak oldószeres kivitelek is (érdeklődés esetén erről a rendszerről külön küldünk ismertetést).

A mosóberendezések különböző típusaival kívánt méretű és/vagy nagydarabszámú gyártmányok, alkatrészek, szerszámok mosását lehet az igényektől függően megoldani, akár magas tisztasági elvárásoknál vagy problémás formáknál is (zsákfuratok, nem hozzáférhető felületek esetén szükséges a kosárforgatással együtt végzett folyadékáramoltatás). Továbbá a mosókabinok nagy segítséget nyújthatnak karbantartási feladatok elvégzésénél, alkatrészek felújításánál, de egyre fontosabb alkalmazásuk a szállításra használt rekeszek, göngyölegek tisztántartása is.

A tisztítógépek teljesen zárt rendszerűek és a sokfajta kiegészítő (aut. vezérlés, szárítás, lefújatás, aut. mosószer adagoló, különböző filterek, olajleválasztó,…) segítségével úgy lehet kiépíteni, hogy minden elvárásnak megfeleljenek. A gépek legtöbbször hőszigeteltek és a folyadékkal érintkező részek minden esetben rozsdamentes acélból készülnek, de léteznek teljesen rozsdamentes kivitelek is.

A főképpen folyadékszórásos vagy kombinált eljárással (folyadék áramoltatás és alkatrész forgatás) működő tisztítóberendezések  felépítésétől (tisztító kamara vagy alagút) függetlenül egy vagy többlépcsős változatai létezek, ahol többfokozatú mosáson és öblítésen kívül akár a passziválás és szárítás is lehetséges.

Mosási próbákat a gyártó laborjában vagy referenciáinknál lehetőség van elvégezni.

Amennyiben további információt szeretne a fent említett gépekről, kérjük lépjen kapcsolatba cégünkkel!

Kép és rövid leírás különböző mosóberendezésekről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Æ mosóberendezések

 

Æ ultrahangos kádak

 

Æ nedves-szemcseszórók

 

Æ (száraz) szemcseszórók

 

Æ hordozható szemcseszórók

 

Æ folyadék tisztítóegységek

 

Æ vízfüggöny tisztítás